Creatief Coaching

Samen gaan we aan de slag om een ontdekkingstocht naar je unieke zelf te beginnen.

Creëren, spelen, ervaren en verwonderen. Verbinding maken met je kern, je essentie en wie je werkelijk bent. Samen kijken naar je verlangens en je angsten.

Je creatief uiten en dit inzetten als beeldtaal van jouw onbewuste om zo jezelf te ontmoeten.

Samen gaan we aan de slag om een ontdekkingstocht naar je unieke zelf te beginnen.

Graag nodig ik je uit om naar de bron van je verlangens en angsten te gaan en verbinding te maken met je kern, je essentie van wie je werkelijk bent. Zodat je weer de belangrijke stappen kunt zetten die nodig zijn om in balans te komen. Stappen die best moeilijk kunnen zijn omdat er zoveel factoren meespelen. Opvoeding, persoonlijkheid, normen en waarden en datgene wat je allemaal hebt meegemaakt in je leven. Ook veel aspecten waarvan je je nog niet bewust bent, spelen hier een belangrijke rol in.

Wat gaan we doen?

Je leert hoe je jouw innerlijke script kunt veranderen en wat heeft er NU in je leven aandacht nodig heeft.  Het werken met creatieve werkvormen kan inzicht geven in deze factoren. Het onbewuste wordt zichtbaar en er ontstaat een andere communicatie.

Vaak is het moeilijk om gevoelens en emoties te verwoorden, daarom zullen we met deze coaching innerlijke processen spelenderwijs zichtbaar maken. Tekenen, boetseren, collages maken, schrijven en schilderen is een universele taal en zit boordevol informatie. Door creatieve opdrachten ga je in gesprek met jezelf. Samen de creaties leesbaar maken en vertalen.

Creatieve uitingen kun je zien als de beeldtaal van het onbewuste. Hoe zie jij de dingen, hoe ervaar jij, hoe ga je ermee om? Antwoorden die al tekenend en schilderend duidelijk kunnen worden en aangeven waar je doorheen moet om verder te gaan groeien. Dit om jouw ontwikkeling te stimuleren en het maken van keuzes gemakkelijker te maken.

Resultaten na de creatief coaching sessie.

Met mijn kennis en ervaring zoek ik inspirerende werkvormen die op jou worden toegespitst zodat jij je ervaringen op een veilige en prettige manier opnieuw in het bewustzijn kunnen worden toegelaten zodat ze getransformeerd en verwerkt kunnen worden.

Creatieve therapie en coaching is voor iedereen geschikt. Er is geen ervaring of voorkennis vereist. 

Waarbij helpt mijn coaching jou?

Dit gaat mijn coaching jou brengen:

Over mij

De eerste twintig jaar van mijn leven woonde ik in Noord-Holland. Het gezin waar ik in opgroeide bestond uit mijn vader en moeder en mijn vier broers. Dit gezin heeft mij vele uitdagingen gegeven. De omstandigheden zorgden ervoor dat ik reeds op 

Workshop Saramare

ATELIER

Bezoek ook eens het atelier ⮕