Saramare Kunst

Zoals u misschien al wel kunt zien laat ik mijn spirituele en creatieve kwaliteiten samenkomen in de kunstwerken. Het is wonderlijk dat bepaalde vormen steeds weer terugkeren in mijn werk. Voor een tekening of wandkleed heb ik geen voor op gesteld plan maar alleen een idee, een inspiratie om te starten. Uit ervaring weet ik dat het uiteindelijke resultaat heel anders kan zijn. Zo ontstaan er bij de wandkleden door het viltproces nieuwe kleuren en vormen. Door het toevoegen van draad, vezels en kralen (edelstenen) krijgt het kunstwerk zijn uiteindelijke vorm. Bij de tekeningen begin ik vaak met een kras op het papier en volg dan wat er gaat ontstaan. Het voelt als in contact staan met de afbeelding.

Portfolio

Wandkleden

Wandkleden is kunst voor aan de muur. Meestal gemaakt van vervilte schapenwol gecombineerd met edelstenen en andere materialen. De wandkleden van Saramare maken je huis uniek en zorgen voor een opvallende eye-catcher. De kleden zijn allemaal gemaakt van 100 % schapenwol waardoor ze van een zeer goede kwaliteit zijn.

Tekeningen

Tekeningen zijn kunst die ontstaan zijn door innerlijke beelden. Veelal zijn de tekeningen gemaakt van soft-pastelkrijt. Dit is een poedervormige krijt dat mij uitnodigt om met de vingers te tekenen. Naast de bestaande tekeningen, kun je een persoonlijke tekening laten maken. De tekeningen kunnen met als zonder lijst worden besteld.