06-53 90 48 30
info@saramare.nl
Havervelden 4, 5281 PT Boxtel

Accessoires

De accessoires laten zien dat vilt oneindig veel mogelijkheden heeft. Zij kunnen de waden, kleden, lopers en cocons iets extra’s geven. Daarnaast zijn zij los te gebruiken.

Voorbeelden zijn vlinders, engeltjes, bloemen en fotolijstjes. Zo kan een bloem van vilt een verrassend mooi, natuurlijk ogend en organisch resultaat geven. Memoriezakjes kunnen gebruikt worden om dierbare spulletjes, knuffels, brieven, kaarten, gedichten of foto’s mee te geven aan de overledene. Kleine vilten zakjes met inhoud kunnen meegegeven worden aan familie en vrienden als herinnering. Regelmatig gebruik ik in mijn werk ook edelstenen, zowel los als in het materiaal verwerkt.

Bij de accessoires geldt net als bij de andere producten dat ik het naar uw wens kan maken.

De klamboe is een accessoire dat gebruikt kan worden bij een opbaring, overdag als een mooie en sfeervolle omlijsting van de wade of kist en ‘s nachts kan de klamboe gesloten worden en zo bescherming geven.

Personalisatie

Denkt u ook eens aan de mogelijkheid om bij leven en welzijn, vooruitlopend op uw eigen overgang, een lijkwade te laten maken volgens eigen of samen met u bedacht ontwerp, om zo uw voorkeur aan te geven voor uw eigen afscheid.

  • Op maat gemaakt
  • Mogelijkheid om persoonlijke voorwerpen toe te voegen
  • Alleen natuurlijke producten